Vulin: Policija dobro radila ove godine, nije bilo nijednog mafijaškog ubistva

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da je zadovoljan rezultatima rada policije u prethodnih godinu dana i istakao da za 12 meseci nije izvršeno nijedno mafijaško ubistvo.
Vulin: Policija dobro radila ove godine, nije bilo nijednog mafijaškog ubistva
Foto: 021.rs
"Policijski posmatrano, ovo je bila dobra godina. Ovo je bila godina u kojoj su Beograd i Srbija, verovatno jedina zemlja u Evropi i jedini grad te veličine, u kojima za godinu dana nije bilo nijedno mafijaško ubistvo. To je rezultat za koji ja nisam siguran da može da se ponovi. Za godinu dana da nemate nijedno mafijaško ubistvo u gradu od dva miliona stanovnika ili zemlji veličine kakva je Srbija. Stvarno moram da čestitam svim policajcima zbog toga, nije to slučajno", rekao je Vulin.
Istakao je da svaki policajac i svaki pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova ima veliko poštovanje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zahvalnost za sve što je uradio kako bi oni živeli i radili u što boljim uslovima. 
"Zaista, svaki pripadnik MUP ima veliko poštovanje prema predsedniku Vučiću i zahvalnost za sve što je uradio za Ministarstvo unutrašnjih poslova. Mi smo se ove godine opremili u neverovatno brzom roku, nijednog policajca više nećete videti u onoj zarozanoj, prljavoj, pocepanoj uniformi, svaki je dobio novu uniformu. Dobili smo i nova vozila, naoružanje, raznu tehničku opremu koja god nam je bila potrebna. Povećane su nam plate prvo tri, pa još dva odsto, sad će nam januarska plata biti povećana za još sedam odsto. Nikada nije bio ovakav broj nagrada za policajce. Jednostavno, daleko je bolji materijalni položaj svih pripadnika MUP, a kao što vidite rezultate - ovo je bezbednija zemlja, ovo je bolja zemlja nego što je bila", naglasio je Vulin za TV Hepi.
  • Lucifer

    04.01.2022 10:50
    Znači, mafija se dogovorila o podeli plena pod vođstvom mudrog šefa. To je baš lepo.
  • somi

    04.01.2022 10:10
    propali advokat
  • Aleks

    03.01.2022 08:48
    Da li se on samo pravi blesav ili ....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.