VIDEO: Aida Ćorović napadnuta drugi put u poslednjih pet dana

Aktivistkinja Aida Ćorović objavila je da je danas napadnuta, drugi put u poslednjih pet dana, "na ulici od strane huligana koji čuvaju mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću".
"Pre pet dana su mene i snimatelja Delimira koji radi za RTL News Netherlands, dva huligana ispolivali Fantom", napisala je ona na svom Fejsbuk nalogu, dodajući da je napad propraćen uvredama na njen račun.
Danas ju je, u njenoj ulici, jedan "klinac" ispolivao koka kolom, uputivši joj takođe brojne uvrede.
 
"Pratio me je od novinskog kioska i kad sam skrenula u svoju ulicu, polio me je flašom koka-kole i sve snimao telefonom", dodala je.
Prema njenim rečima, oba napada su prijavljena policiji.
 
"Sumnjam da će se išta desiti, jer je iz aviona vidljivo ko stoji iza tih malih dripaca. Meni je, takođe, jasno da su oni glineni golubovi ove vlasti i da će prvi stradati od ruku nalogodavaca koji su im naredili da maltretiraju građane i građanke Vračara i Beograda", napisala je Ćorović, navodeći da su za ovakve napade "direktno odgovorni ministar unutrašnjih poslova Aleksanadar Vulin i predsednik Srbije Aleksandar Vučić".
 
Dodaje i da će, "ako joj se bilo šta ozbiljnije desi, oni biti saučesnici u tome".
 
 
"Nadam se da opozicija i u ovim napadima neće ponovo videti 'sitan vez' i rasipanje narodnog bunta, jer je maltretiranje neistomišljenika mnogo dublji i veći problem čije žrtve možemo svi da postanemo", zaključila je Aida Ćorović.
  • Trt

    05.01.2022 12:20
    @Boki

    Imam loše vesti za tebe - neko je preko tog tvog murala srpskih generala prefarbao bosanskog ratnog zločinca...
  • Nikola

    04.01.2022 22:57
    Kad ce SAD odgovarati za organizovanje rata na prostoru bivse jugoslavije?
  • Slanina

    04.01.2022 12:41
    Jel ona spava kraj murala kada je stalno tamo? Aida, ajmo skidati tablu Acif Efendiji, moze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.