Poslanik SNS Vladimir Đukanović: Zaokružiću "ne" na referendumu

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović objavio je da će na referendumu glasati protiv.

On je to objavio na svom Instagram profilu.

Postavio je fotografiju glasačkog listića za referendum 16. januara na kojem je zaokruženo "ne" i napisao da će on tako glasati.

Kako navodi, uradiće to zato što smatra da je ponuđeno rešenje dugoročno loše za državu.
 
 
"I nisam protiv Vučića, niti sam protiv SNS, niti sam za ili protiv Rio Tinta, za odvajanje Kosova i slične besmislice. Protiv sam rešenja za pravosuđe koje nam se nudi", ističe Đukanović.
  • Gogo

    05.01.2022 21:40
    Kao na i svim referendumima i izborima ili ne izaci ili izaci i nacrtati spolovilo na listicu pitanje je sad?
  • Miroslav

    05.01.2022 13:09
    NE
    Glasacu NE, zato sto se time salje poruka vlasti a to je- NE za sve sto oni predstavljaju i sto pokusavaju da sprovedu. Uzalud su sve promene ustava kad vlast ionako krsi zakone i ustav bez posledica. Njima je svejedno kako se biraju sudije, njihova korupcija je iznad toga. Referendum takodje nema znacaja ni za clanstvo u Evropskoj uniji, jer EU svakako nema nameru da se prosiruje, a i sns vlast joj skroz odgovara, sve dok je u stanju da sprovodi naredjenja. Zato NE.
  • No Mercy

    05.01.2022 08:40
    DA=NE
    I DA i NE na referendumu znači da će vlast na ovaj ili onaj način birati sudije i tužioce..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.