Porodica Đoković pozvala sve Novakove verne navijače na današnji skup podrške teniseru

Porodica Đoković pozvala je sve verne navijače Novaka Đokovića da ga i danas podrže na skupu u Beogradu.
Beogradski mediji pišu da će skup biti ispred Skupštine Srbije u 15 časova, međutim, u samom saopštenju koje je medijima prosledila porodica Đoković kao lokacija se navodi Skupština grada Beograda,m pa ostaje nejasno koja od ove dve lokacije je u pitanju. U svakom slučaju, te dve lokacije su blizu jedna drugoj.
"Porodica Novaka Đokovića poziva sve verne navijače i one koji podržavaju najboljeg tenisera na svetu u delikatnoj situaciji u kojoj se našao pred prvi Grend slem turnir u sezoni – Australijan open, da se i danas, na Božić, okupe ispred Skupštine grada u 15 časova. Najveći hrišćanski praznik je prilika da se još više oseti važnost zajedništva i iz Beograda u svet ode slika ogromne podrške koju najbolji teniser na svetu ima u svojoj zemji. Srećan Božić! - Porodica Đoković", navodi se u saopštenju.
Podsetimo da je na prvom, jučerašnjem skupu podrške Novaku Đokoviću, njegov otac Srđan Đoković, rekao da su se građani okupili na narodnom, a ne na političkom skupu. On je vređao premijera Australije i pozvao da građani upale sveću za Novaka.
 
"Ovo je naš skupština, narodna skupština, zovemo samo na podršku našem Noletu. Mi se na dostojanstven način borimo, kao što smo uvek kroz čitavu istoriju, ne mogu nam ništa, ne mogu nas baciti na kolena, zapamtite. Novak je naš, nema davanja Novaka bilo kome - svakog dana u ovo vreme ćemo davati podršku našem Noletu. Upalite molim vas sveću i za našu Srbiju, ceo slobodarski svet je zajedno ovde da svi izdržimo užasno ponašanje odvratnih političara. Nole je naše Sunce", rekao je Đoković pred nekoliko stotina građana.
 
Protestu je prisustvovao i deo Kriznog štaba.
  • Kj

    08.01.2022 10:21
    Kj
    Sraman skup,antivaksera!!! Mars bre!!!
  • kobi

    07.01.2022 16:13
    vakcina
    samo se ti cemi i 3 i 5 i 100 puta to je tvoje telo ti je i
    unistavaj on je slobodan covek zato nece ima svoj stav nije ovca
  • Alane Oprosti

    07.01.2022 15:53
    Na svim vestima…
    … botovi i na Božić aktivni, je l’ danas radite za butkicu sa renom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.