VIDEO: Drugi skup podrške Đokoviću u Beogradu, okupljeni nosili transparent "Svi smo mi Nole"

Skup podrške Novaku Đokoviću koji je u Australiji i danas je, na Božić, organizovan u Beogradu.
Ispred Skupštine Srbije okupilo se više stotina građana.
Okupljeni ispred Skupštine Srbije nosili su zastave Srbije i uzvikivali "Nole, mi te volimo". Na transparentima je pisalo "Pravda za Novaka" i "Svi smo mi Nole".
Na skupu je bio i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.
 
Današnji i jučerašnji skup organizovani su na poziv porodice Đoković.
 
"Novak mora da ostane jak i da sačeka ponedeljak, kada je dan odluke, a svi se nadamo pozitivnoj i pravednoj sudskoj presudi", izjavio je FoNetu Đorđe Đoković posle protesta.
 
Đorđe Đoković je potvrdio da je bio u kontaktu sa Novakom istakavaši da je siguran da je on "jak karakter koji će sve ovo izgurati" i da će iz cele situacije izaći kao pobednik.
 
Ocenio je da je očigledno da nadležni u Australiji ne žele da Novaka premeste iz "migrantskog hotela" u kuću koju je iznajmio i gde se nalazi njegov tim, i da se u tom smislu ništa nije promenilo u proteklih 36 sati.
 
 
Podsetimo da je na prvom, jučerašnjem skupu podrške Novaku Đokoviću, njegov otac Srđan Đoković, rekao da su se građani okupili na narodnom, a ne na političkom skupu. On je vređao premijera Australije i pozvao da građani upale sveću za Novaka.
 
Federalni sud u Melburnu u ponedeljak oko 10 časova razmatraće žalbu na odluku da se srpskom teniseru poništi viza, čime bi bio onemogućeno da učestvuje na Australijan openu, iako je dobio medicinsko izuzeće dve nezavisne komisije australijske savezne države Viktorija. 
  • lekar

    08.01.2022 11:00
    #dascha NS
    Zasto Djokovic avionsku kartu za Australiju je platio American expressom? VISA mu ne radi
  • NS

    08.01.2022 08:15
    Glupost
    Ma ko je bre to smislio?
    Blago vama novakovci. Bas lepo zivite u Monaku.
    Ja, eto nisam Novak i zivim u bednoj SNS Srbiji.
  • DachaNS

    08.01.2022 05:48
    #ja nisam novak
    nisi ti ni covek,ti si bolid!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.