Božinović: Policije Hrvatske i Srbije sarađuju u slučaju Periša

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je da policije Hrvatske i Srbije sarađuju u slučaju nestanka 27-godišnjeg Splićanina Mateja Periša.
Dodao je da kriminalističku istragu, što je uobičajeno, vodi srpska policija.
"Srpska policija je ta koja vodi kriminalističko istraživanje, kao što to radi svaka policija na svojoj teritoriji", rekao je Božinović.
Siguran je, kaže, da će u trenutku kada srpska policija bude imala nešto što može da saopšti javnosti to i učiniti.
 
"Naše policije sarađuju", rekao je Božinović odgovarajući na pitanje novinara o istrazi u slučaju mladog Periša u Beogradu, preneo je hrvatski portal 24sata.
 
Potraga za mladim Perišem u Beogradu traje osam dana bez prestanka i za sada je bez rezultata.
 
Mateja Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki trag.
  • 1

    08.01.2022 13:51
    1
    Istina je da je rekao da saradjuju. Po svemu sudeci ovde ne radi o nesrecnom slucaju,vec je upetljana Hr i Srb mafija.
  • Dragan

    08.01.2022 08:52
    Ah
    Laž režimskih medija.Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske kaže da ceo postupak rade službe MUP Srbije i da će valjda kad se slučaj reši obavestiti MUP Hrvatske (izjava na RTL Croatia).
  • l

    07.01.2022 22:22
    l
    Kad ce vec jednom da se podnese peticija ili da se nesto preduzme po pitanju "novinarskog" neprofesionalizma i primitivizma rezimskih medija? Stvarno je strasno koliko nemaju obzira prema porodici nestalih. Samo kad se setim njihovog protivzakonitog ugrozavanja privatnosti maloletne otete devojcice iz Nisa,iznosenjem u javnost raznih bljuvotina. Sad za ovog momka isto.
    Nadjite momka i pisite sta policija radi konkretno, prestanite sa objavljivanjem danas je koristio ovu drogu,sutradan onu...imao maniju gonjenja i sl. Nikog normalnog to ne zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.