Nebojša Stefanović: Neobično što je Ana Brnabić slušala i prećutala Šešeljeve besmislice

Ministar odbrane Nebojša Stefanović ponovio je danas da je njegova ostavka odavno na stolu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, kako je naveo, može da je aktivira kad god hoće.
Nebojša Stefanović: Neobično što je Ana Brnabić slušala i prećutala Šešeljeve besmislice
Foto: 021.rs
Stefanović je naveo da njegova ostavka ne zavisi "ni od koga drugog, a ponajmanje od Amerikanaca i Britanaca".
 
"Predsednik Vučić dobro zna da je dovoljan jedan njegov telefonski poziv da se povučem sa funkcije koju obavljam ako on tako proceni", naveo je ministar.
Prethodno je lider radikala Vojislav Šešelj u sinoćnom gostovanju na televiziji Pink optužio Stefanovića da je, po nalogu SAD i Velike Britanije, deo "prevrata" protiv predsednika Srbije.
"Nikada, pa ni sad, mu neću dozvoliti da širi laži o meni i da bez ikakvog razloga, a kamoli dokaza priča najgore besmislice koje samo njemu mogu da padnu na pamet. On i sam zna da je sve što je izgovorio laž i dobro zna koliko su takve konstrukcije štetne za državu i za predsednika Vučića, a ujedno i opasne za moju i bezbednost moje porodice", naveo je Stefanović.
 
Ocenio je da je "neobično" što je premijerka Ana Brnabić, koja je gostovala u istoj emisiji sa liderom radikala, "slušala i prećutala Šešeljeve besmislice da je Srbija nekakva kolonija i vazalna država kojom upravljaju Amerikanci i Britanci, zato što vrlo dobro zna da na predsednika Vučića i njegove odluke apsolutno niko ne može da utiče".
 
"Neobično je i što je izostala njena reakcija na Šešeljeve otvorene izmišljotine i uvrede na moj i na račun predsednika, jer makar ona dobro zna da je moja ostavka odavno na stolu predsednika Vučića i da on može da je aktivira kad god hoće, a da to ne zavisi ni od koga drugog, a ponajmanje od Amerikanaca i Britanaca", naveo je Stefanović.
  • Tosha

    11.01.2022 10:35
    Ostavka
    Zasto je njegova ostavka na stolu Vucica, zar ne bi trebalo da bude na stolu Ane Brnabic?
  • Banderaš

    11.01.2022 07:58
    Ološ
    Kako bi bilo lepo da nemamo Šešelja i da ga nikada nismo imali,ni njega ni njemu slične i bliske,po sumanutim fašističkim idejama,nacionalizmu i mržnjama. Bila bi to predivna zemlja.
  • Grubach

    11.01.2022 07:18
    Pa jel on bog je*oteeee!?!
    "...zato što vrlo dobro zna da na predsednika Vučića i njegove odluke apsolutno niko ne može da utiče".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.