FOTO: Prevrnuo se autobus kod Kruševca, povređeno 17 osoba

Sedamnaest osoba povređeno je kada je sinoć oko 22 časa na deonici puta Kruševac-Brus, u blizini sela Veliki Kupci, autobus prevoznika "Zita turs" sleteo je sa puta i prevrnuo se.
Od 17 povređenih, koji su prebačeni u Hitnu pomoć i Urgentni centar u Kruševcu, samo je jedna osoba zadobila teže povrede. Prema rečima lekara, van je životne opasnosti i nalazi se na Hiruškom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu. 
 
U pitanju je uutobus registarskih tablica sa Kosova i Metohije, koji se prevrnuo na putu Blace - Kruševac, u naseljenom mestu Šavrane, iz još neutvrđenih razloga. Vozilo se kretalo ka Kruševcu kada je prešlo na levu stranu kolovoza i sletelo u kanal prevrnuvši se na bok.
 
 
Putnici koji nisu zadobili povrede oko 23:45 časova nastavili su putovanje drugim autobusom, koji je stigao u međuvremenu.
 
 
Autobus je saobraćao na relaciji Priština - Grac.
 
 
Saobraćaj na ovoj deonici nije bio u prekidu ni jednog momenta.

Teme

udes
  • Silver

    12.01.2022 08:23
    samo se pitam zasto se putije nocom noc je za spavanje i slus......
  • Bojan

    12.01.2022 08:11
    Stiker
    Poštovani državnici naši dragi,gde su stikeri na registarskim oznakam takozvanog ne priznatog Kosova????!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.