Pozivi za glasanje na referendumu bačeni u kartonsku kutiju u Zemunu

U jednoj zgradi u Ulici cara Dušana u Zemunu večeras su zvanični pozivi za glasanje na referendumu u nedelju, bačeni su u kartonsku kutiju.
Pozivi za glasanje na referendumu bačeni u kartonsku kutiju u Zemunu
Foto: 021.rs

Kako je sopšteno sinoć, oni su završili u kartonskoj kutiji na ulazu, postavljenoj u nosač saksija za cveće, koje tu stoje tokom leta.

Pozive za glasanje je tu, umesto u sandučiće stavila "nepoznata ženska osoba", rekli su stanari, koji sad traže svoje listiće, jer nisu poređani po azbučnom redu, nego izmešani.
Zgrada ima 32 stana i bar duplo više stanara sa pravom glasa, a poštanski sandučići su relativno novi, jednoobrazni i sa označenim prezimenima vlasnika stanova, tvrde stanari.
  • @Banderaš

    15.01.2022 15:31
    Sudeći po vašim svakodnevnim komentarima vi ste do sada nesumnjivo bili veran SNS glasač pa je zato veliki gubitak što će zbog nedostavljanja poziva izgubiti vaš glas koji nikada nisu ni imali.
  • Banderaš

    15.01.2022 12:30
    Grbavica
    Nisam dobio poziv,što je veoma bahato i nepošteno od države i zato ću izaći i u aprilu i sutra i glasati protiv izmene ustava i protiv vladajuće stranke.
  • Mico

    15.01.2022 10:33
    Remont
    Ova bot mora na remont, istekla garancija i pokvario se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.