"Da se struka pita": Sto evra mladima pokazatelj da je vlast na izmaku ideja

Predsednik pokreta "Da se struka pita" Vladimir Kovačević izjavio je da je novčana pomoć od 100 evra mladima od 16 do 29 godina pokazatelj da je vlast na izmaku ideja.
"Da se struka pita": Sto evra mladima pokazatelj da je vlast na izmaku ideja
Foto: Pixabay

Kako navodi, to je pokazatelj i da je vlast na pragu "najvećeg populizma u vladanju u novijoj istoriji Srbije".

"Mladi nisu penzioneri i isti recept pridobijanja glasača samo znači da je ova vlast na izmaku ideja i na pragu je najvećeg populizma u vladanju u novijoj istoriji Srbije", naveo je Kovačević.
Dodao je da on ceo život radi sa mladim ljudima i da očekuje da mladi taj novac od države uzmu "jer su pragmatični", ali da je pokušaj Srpske napredne stranke (SNS) da im se time približe i da ih korumpiraju kao biračko telo pred izbore je "čist promašaj".
 
"Mladi Srbije od svog života imaju velika očekivanja i to sa pravom. Vladajuća partija nema odgovor za pružanje perspektive mladima kakvu oni očekuju", ocenio je.
 
Dodao je da je ta novčana pomoć "presipanje iz šupljeg u prazno" i da je to "deljenje pozajmljenog novca koji će svi građani decenijama vraćati nakon odlaska SNS sa vlasti.
  • Djekson

    17.01.2022 15:42
    Pare
    Ej a da nisu dali
    Bilo bi mnogo ideja onda
    Što volite da Lupate tako nešto
  • zzz

    15.01.2022 21:10
    Obraz u novčaniku
    @Ja

    Možda se i ne radi o podmićivanju, ali je pokazatelj principijelnosti, ponosa i još nekoliko drugih karakternih osobina naše omladine.
  • A

    15.01.2022 21:08
    A
    A omladina sa Kosova?! Zar Kosovo nije Srbija?! SNS puca na sve strane,omladino uzimajte sve sto mozete! I zaokruzite veliko NE ovoj sekti! Mi stariji cemo ih preslisati,kasnije?!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.