Porodica Đoković: Veoma smo razočarani odlukom suda, verovali smo da će sport pobediti

Porodica Đoković objavila je saopštenje u kome kažu da su veoma razočarani odlukom Federalnog suda i činjenicom da Novak mora da napusti Australiju, jer su verovali da će sport pobediti.
Smatraju da ovde "nije u pitanju bio samo sport i igranje na prvom grend slemu u sezoni na kojem Novak dominira već deceniju, već i politike i svih interesa koji su u ovom slučaju prevladali".
"I pored skandaloznog ponašanja prema Novaku, verovali smo da će sport pobediti. Verovali smo da će biti uvažena činjenica koju je sud potvrdio - da Novak ima validnu vizu, da će pravda biti zadovoljena i da nikakvi 'javni interesi' neće biti izgovor za odluku koja je doneta", kažu Đokovići.
U saopštenju se navodi da su ovo su teški trenuci, pogotovo za Novaka.
 
"Ono što moramo da uradimo svi, pre svega mi, kao njegova porodica, jeste da mu pružimo podršku više nego ikad do sada. Bićemo tu da podelimo udarce koje je primio, da mu pomognemo da vrati energiju, veru u ovaj sport, pre svega u fer plej koji je ovde u potpunosti izostao. Ponosni smo na njega i snagu koju je pokazao i borbi koju je dostojno vodio. Verujemo da će iz ove situacije izaći jači i da će vreme pokazati ono što je nesporno uvek do sada potvrđivao, a to je da je veliki šampion i čovek", navedeno je u saopštenju porodice Đoković.
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • majka

    17.01.2022 08:30
    tuzno
    Zar porodicu Djokovic cine samo mama,tata i braca.Gde je tu Jelena,deca.I ja sam majka,ozenjenog sina sa uskoro dvoje dece.To je njegova porodica.Jesu se Djokovici odricali svega / kao i mnogi roditelji/,da bi postao to sto jeste.Ali zasto ne postuju Noletov izbor bracnog partnera.Da li se neko zapitao,kako je Jelena,sama sa decom.Niko je nije ni pomenuo.Sramota.
  • Nikolić

    17.01.2022 02:49
    Bolje da ste malo uticali na Novaka da se vakciniše, a ne sve Jelena da preuzme uticaj na njega... njene fantazije i filozofije će ga skupo koštati!
  • usput

    16.01.2022 22:07
    Komentar
    Zašto nas opterećujete sa svojim ličnim tj., privatnim problemima.Toliko stručnjaka oko Novaka a tako loše procene.Strašno pa to ni laik ne bi uradio,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija