CESID: Porodično i javno glasanje naučestaliji, na jednom mestu glasač bio pijan

Centar za slobodne izbore i demokratiju (CESID) objavio je da su njegovi posmatrači obišli do sada 260 glasačkih mesta u 23 opštine i grada i da su nastavili da uočavaju prethodno uočene nepravilnosti
CESID je na svom sajtu u 16 sati naveo da su među nepravilnostima najučestalije "loša organizacija rada glasačkih odbora i porodično i javno glasanje na više glasačkih mesta".
Naveli su da tu spada i "nepoštovanje mera zaštite od kovida".
"Na jednom glasačkom mestu u Smederevu dogodio se kratak incident zbog alkoholisanog stanja jednog birača, ali nije došlo do prekida glasanja", naveo je CESID.
 
CESID je u 13 sati objavio da nalazi mobilnih timova pokazuju da glasanje i dalje protiče mirno, bez većih incidenata, kao i da se ponavljaju prethodno uočene nepravilnosti u vezi sa glasanjem.
  • Silver

    17.01.2022 14:20
    glasati za bilo sta moze samo pijan i lud ostali se nevaze jer nisu pri sebi.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija