Đoković se danas vraća u Srbiju

Novak Ðoković je stigao rano jutros u Dubai nakon što je njegova deportacija iz Australije ugasila nade svetskog tenisera broj jedan da će odbraniti titulu na Australijan openu, javlja agencija AP.
Avion kompanije "Emirejts" sa Ðokovićem sleteo je u Dubai iz Melburna posle 13 i po sati leta. Novak je fotografisan na međunarodnom aerodromu u Dubaiju, a Rojters javlja da je najbolji teniser sveta pravio selfije sa navijačima na aerodromu.
"Hej druže, izvini zbog onoga što se dogodilo", rekao je jedan čovek dok je spuštao masku za lice da bi napravio fotografiju sa Ðokovićem, koji je zadržao svoju masku dok je čekao odmah pored vazdušnog mosta da njegova pratnja izađe iz aviona.
Dok su njegov trener Goran Ivanišević i još dvojica u pratnji sedeli u biznis klasi, Ðokoviću je omogućena privatnost prve klase za noćni let "Emirejtsa" koji traje 14 sati.
 
Ðoković je po izlasku iz aviona stajao sam, nosio je tenisku torbu i držao pasoš, dok je čekao da njegova tri saputnika izađu iz aviona.
 
Kako navodi agencija AP, Đoković je trenutno na putu ka Beogradu i trebalo bi da sleti u Srbiju oko 12:10 časova po našem vremenu.
 
Sve najvažnije vesti o deportaciji Novaka Đokovića pratite na OVOM LINKU.
  • Andrija Šrek

    17.01.2022 11:26
    ...
    Auuu, biće uhapšen odmah na aerodromu!! Oh, wait...
  • Nole

    17.01.2022 10:53
    Sta
    Interesantni negativni komentari, sto govori o njima jadnim dusama, sitnim zivotima, Novaku niste niti cete stici do njegovog noznog malog prsta, Veliku pouku Novace izvuci iz ovoga, svako se pokazao i razotkrio
  • Gradjanka NS

    17.01.2022 10:23
    Koliko zlobe
    u ovim komentarima Boze dragi ! Ni ne treba da nam bude bolje dok smo puni mrznje, cinizma, nerazumevanja i sa nedostatkom cak i elementarne podrske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.