Kraj zimskog raspusta za učenike u centralnoj Srbiji

Učenici osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji vraćaju se danas u školske klupe nakon zimskog raspusta.
Kraj zimskog raspusta za učenike u centralnoj Srbiji
Foto: Pixabay
Mlađi razredi nastavu će pratiti neposredno u školama, dok će stariji osnovci i učenici srednjih škola nastavu pratiti po kombinovanom modelu.

Tim za škole, sastavljen od predstavnika Ministarstva prosvete i Instituta za javno zdravlje "Batut", koji prati aktuelnu epidemiološku situaciju u državi, doneo je odluku da učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola nastavu pohađaju neposredno.

Učenici od petog do osmog razreda, kao i srednjoškolci, nastavu će pratiti po kombinovanom modelu i u školu će ići dan za danom, podeljeni u dve grupe.
 
Iz Ministarstva je ranije saopšteno da će Tim za škole, kao i do sada, pratiti stanje i donositi odluke na nedeljnom nivou.
 
Školska godina se za učenike osnovnih i srednjih škola završava 21. juna.
 
Nastava je posle školskog raspusta za učenike srednjih škola u Vojvodini počela 10. januara, dok su se osnovci u klupe vratili 17. januara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija