Zaplenjeno 300 kilograma marihuane kod Velikog Trnovca, petoro uhapšenih

Policija je na putu između Velikog Trnovca i sela Turije zaplenila 300 kilograma marihuane i uhapsila petoro osumnjičenih za trgovinu drogom.

Pripadnici Službe za borbu protiv droga, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, presekli su još jedan lanac krijumčarenja marihuane iz Albanije prema Srbiji i na teritoriji Velikog Trnovca zaplenili 300 kilograma droge, saopštio je MUP.

Uhapsili su pet osoba zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Uhapšeni su E. N. (50), M. A. (35), F. L. (29), B. S. (40) i A. T. (69).

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom pokušaja primopredaje marihuane, koju su transportovali kombijem na putu između Velikog Trnovca i sela Turije, a prilikom pretresa prostorija i vozila koje su koristili pronađeno je 87 paketa marihuane, pripremljene za dalju prodaju.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • tomi

    27.01.2022 20:17
    tomakilibarda1@gmail.com
    Siptari! A nasa policija isto siptari,!Dve tone prosle!
  • Miloš iz Zemuna

    27.01.2022 19:18
    foliranje
    Ko zna šta je u tim džakovima. Velike su to pare na tržištu da bi ih neko tek tako bacio. Još jedna u nizu prevara od strane MUPa.
  • pape

    27.01.2022 11:52
    Zašto?
    Pa zašto, ljudi, pobogu? Pa nije to kokain, tona, dve, bože, to je samo marihuana. Još je legalna u zemljama iz okruženja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.