U Požarevcu otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

Požarevačka policija je u okolini Žabara otkrila improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsila muškarca iz Beograda, saopštila je danas lokalna policija.
U Požarevcu otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane
Foto: Pixabay

U kući i pomoćnom objektu osumnjičenog pronađene su saksije sa 102 stabljike za koje se sumnja da su indijska konoplja, više kesica te materije i vagica za precizno merenje.

Osumnjičeni N.D. (59) se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden tužiocu, saopštila je Policijska uprava Požarevac.

Teme

droga
  • Ex faca

    28.01.2022 14:37
    Što bi reko precednk: Ako je imao par kilograma marihuane nije imao 100 kg kokaina. I njegovog klijenta oslobode, farma radi, zaćutalo se, svi srećni.
  • gradjaninX

    28.01.2022 13:20
    "laboratorija"... Razmislite, gaje se biljke, recimo paradajz, i napisete "laboratorija za uzgajanje paradajza"...Kakva bre laboratorija, zemlja, seme, raste, zalivas, djubris, sunce/lampe. Ove biljke rastu po Africi i Indiji same od sebe. Galenika ih je gajila jos od 90tih jer se koriste u medicini uveliko ali se mudro cuti o tome jer je hipokriticno da je narkotik i zabranjeno, a sa druge strane prozvodjacima lekova nit je zabranjeno nit je narkotik....I setimo se (ili sad znate) da je Bayer napravio heroin, da zameni kokain.... Onda imamo cuveni Trodon/Tramdol, heroin u piluli/ampuli protiv bolova. "Treba mi za baku, nepokretna je" prolazilo je devedestih u nasoj epidimiji narkotika.
    Al vutra, pa to je zlo, stetno, narkotik...Naravno da ne treba preterivati al kad procitam laboratorija odmah mi prorade zivci jer se namerno sa predumisljajem vestacki dize "opasnost" i nivo notoriteta ovoj nadasve plemenitoj biljci od koje se koristi svaki deo, a ne samo svet...

    Al neinformisanoj masi moze SVE da se servira i koliko vidim, masa sve i guta.
    E sad, zloupotreba je drugo, al zloupotrebljava se sve, pitanje samo u kojoj meri. Neki gutaju muskatne orahe da bi tripovali, a kupuju se u supermarketu...
  • Milijana

    27.01.2022 23:06
    Mali Marko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.