Gotov sastanak SNS-a i SPS-a, delegacije predvode Vučić i Dačić

Sastanak delegacija SNS i SPS o nastupu na parlamentarnim izborima počeo je oko 10 sati, a dve stranačke delegacije predvode lideri Aleksandra Vučić i Ivica Dačić.
Gotov sastanak SNS-a i SPS-a, delegacije predvode Vučić i Dačić
Foto: 021.rs
Delegaciju SNS, pored predsednika Vučića, čine i funkcioneri stranke Ana Brnabić, Siniša Mali, Zlatibor Lončar, Darko Glišić, Miloš Vučević, Goran Vesić, Vladimir Orlić, Nevena Đurić, Biljana Pantić Pilja.
U sedište naprednjaka na Novom Beogradu, sa Dačićem su iz SPS stigli funkcioneri te partije Branko Ružić, Aleksandar Antić, Vladimir Zagrađanin, Dušan Bajatović, Slavica Đukić Dejanović, Novica Tončev, Predrag Marković, Nikola Nikodijević.
Da će naprednjaci i socijalisti razgovarati o nastupu na parlamentarnim izborima ove sedmice, najavio je za Tanjug ranije ove nedelje lider SPS-a Ivica Dačić.
 
Mediji su prethodno preneli da su u SNS prelomili i na sednici Predsedništva stranke u ponedeljak, odlučili da na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima ne nastupe zajedno sa socijalistima.
 
Kako navode, ta odluka je usledila nakon što su poslednja istraživanja javnog mnjenja pokazala da stranke vlasti mogu da računaju na veći broj glasova ukoliko nastupe na odvojenim listima.
 
Ono što je sigurno poznato je da će nosilac liste na beogradskim izborima i kandidat SNS za gradonačelnika Beograda biti Aleksandar Šapić, koji je to i sam zvanično potvrdio.
  • Bojan

    29.01.2022 12:25
    Aleksandra
    "Aleksandra" :)
    ?
  • Jašta

    29.01.2022 12:04
    Šta kaže Ivica, kakav ukus imaju skupe cipele?
  • Limanac

    29.01.2022 11:52
    Kakva ekipa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.