Biljana Stojković kandidat koalicije "Moramo" na predsedničkim izborima

Profesorka Biljana Stojković prihvatila je danas kandidaturu za predsednika Srbije ispred koalicije "Moramo".
Biljana Stojković kandidat koalicije "Moramo" na predsedničkim izborima
Foto: Medija centar Beograd
Na predizbornom skupu u Gornjim Nedeljicama, Stojković je kazala da će učiniti sve da se poštuje Ustav Srbije, da svi građani imaju pravdu.

"Zastupaću ustavni patriotizam, umesto primitivnog nacionalizma koji nas tera samo u mržnju", rekla je ona.

Biljana Stojković je profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

  • Mirjana Srpčević

    02.03.2022 17:08
    Dr. I to prava
    Može.
  • afak

    28.02.2022 10:22
    ima
    da se začude , koliko je malo hejtera u Srbiji , a koliko je Vučko omiljen ! živela Srbija ! samo kreteni mogu biti ravnodušni prema učinjenom sa Vučkom na vlasti , ali hajde mesec dana videćemo ...
  • @hemodroid

    27.02.2022 22:18
    Samo da kažem
    Nisam nikakav internet stručnjak ali sam postariji čovek i pamtim mnogo. Šta sam shvatio? Srbi su politički nezreli. Za većinu vlast je prilika za lično bogaćenje. Hrabri nisu bez obzira na hajduke i uskoke, partizane i četnike, ali vole da se busaju u grudi. Obožavaju vođe makar ih oni vodili pravo u provaliju. Vođama veruju bez rezerve. Ne podnose demokratske rasprave već u većini slučajeva pribegavaju svađi i vređanju. Od svega im je najvažniji lični interes. Ni o čemu ne mogu da se slože sem ako nije u pitanju neka korist. Misle da su najpametniji i skloni su potcenjivanu i ismevanju drugih naroda. Brzo i bez rezerve prihvataju idiotluke sa Zapada, a gadljivi su na ono što je dobro. Uz sve što sam nabrojao, a nisam sve, sekta ima 700.000 članova, plus čankolize i lažnjake. Svi oni će da glasaju za najboljeg studenta, sem ako ih ne kupi neko drugi. Opozicija je iscepkana i ne previše složna i nema garancije da će svi glasati za Vučićevog protivnika u drugom krugu. I na kraju da kažem da nikada nisam obožavao poznavaoca vina, ali dotični ima nedorasle protivnike. Ne znam da li ste vi internet znalac, ali vam preporučujem da gledate oko sebe i sami donosite zaključke o onome što vidite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija