MUP: Dojava o bombi u avionu za Moskvu bila je lažna

Dojava o eksplozivnoj napravi navodno postavljenoj u avionu koji je leteo na relaciji Beograd-Moskva bila je lažna, ustanovljeno je kontradiverzionim pregledom letelice, saopštio je MUP.
MUP: Dojava o bombi u avionu za Moskvu bila je lažna
Foto: 021.rs (arhiva)

Policija radi na identifikaciji i procesuiranju osobe koja je na mejl Aerodroma "Nikola Tesla" uputila lažnu dojavu.

U kontradiverzionom pregledu aviona i bezbednoj evakuaciji putnika učestvovali su pripadnici čete za protivdiverzionu zaštitu i čete vodiča službenih pasa Posebne jedinice policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave granične policije, Uprave saobraćajne policije i policije iz Surčina, navedeno je u saopštenju.

Mediji su ranije javili da je avion, koji je poleteo za Moskvu oko 14.15h, vraćen ubrzo u Beograd jer je u dežurnu službu stigao mejl da je u njemu bomba.
 
Avion je sleteo u 14.48h i odmah je otpremljen na poziciju za vanredne situacije, nakon čega je evakuisan i prekontrolisan.
  • x

    11.03.2022 18:12
    x
    Ovo je vrv opomena Srbiji od strane zapada, zbog toga sto nije uvela sankcije Rusiji.
  • opa

    11.03.2022 18:03
    Pocelo je.
  • xqt

    11.03.2022 17:46
    Nekom rat, nekom brat
    Eto i nama događaja. Da ne zaostanemo za Hrvatskom. Ratne igre su opasne i biće ih sve više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.