Pošiljka će moći da se prati i preko Vibera

Pošta Srbije će građanima omogućiti da prate pošiljku pomoću aplikacije Viber.
Pošiljka će moći da se prati i preko Vibera
Foto: 021.rs
Pošta Srbije će građanima počev od 19. marta slati informacije o prispeću paketa ili post-ekspres pošiljke za dostavu na adresi i obaveštenja o njihovom čuvanju za isporuku u pošti posredstvom aplikacije Vajber, saopšteno je danas.
Ukoliko prijem poruke nije omogućen, jer mobilni telefon korisnika nije na internet mreži ili korisnik nema instaliranu Viber aplikaciju, informacije o pošiljci i njenom statusu dobijaće se kao i do sada, u SMS poruci, navodi u saopštenju Pošta Srbije.
Novina je uvedena na zahtev velikog broja korisnika, sa ciljem lakše i brže komunikacije sa korisnicima koji  koriste Vajber aplikaciju kao kanal za razmenu poruka i obaveštenja i prati ciljeve dalje modernizacije i unapređenja poštanskih usluga. 
  • Nikola

    18.03.2022 09:46
    Poste expres ne dostavlja poši
    Vec dva puta u roku od dva meseca trebao sam dobiti pošiljku poslau i plaćenu kao post expres dobio sam sms poruku dezurao kući imam interfon bio se br.mob.telefona ali poštar nije niti zvonio niti zvao već ostavio papirić obaveštenje i vratio pošiljku u postu te sam morao ići gubiti vreme platiti parking itd u pitanju je Novi Sad
  • Mima

    17.03.2022 08:24
    Neko krade, da li ljudi sa poste ili carinici kupcu je svejedno.
  • NS

    16.03.2022 22:18
    Da li je moguće da neki radnik pošte ukrade pismo sa čestitkom iz inostranstva? Nikada nismo dobili pismo.Gde mi živimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.