SSP: Naš član priveden zbog izmišljenog napada štanglom na naprednjake

Stranka slobode i pravde saopštila je da je predsednik njenog opštinskog odbora u Grockoj priveden u policiju po prijavi da je štanglom udario aktivistu Srpske napredne stranke na pijaci u Boleču.
"U prepoznatljivom maniru najgorih diktatura, SNS, na čelu sa premijerkom, pokušava da od napadnutog napravi krivca, a od sebe žrtvu. U tom cilju je u policiju priveden predsednik OO Grocka Stranke slobode i pravde, Željko Vagić, po prijavi da je štanglom udario aktivistu SNS-a iako se na snimcima lepo vidi da takvog napada nije bilo", saopštio je SSP.

U toj stranci navode da su "aktivisti SNS-a prišli štandovima SSP-a na pijaci u Boleču, evidentno da bi ih provocirali, verbalno napali i fizički se obračunali sa njima, što se takođe vidi na snimcima".

Iz SSP-a je prethodno saopšteno da su, nakon odlaska predsednika te stranke Dragana Đilasa iz Boleča, "naprednjaci došli ispred štandova SSP-a tražeći da se ugasi zvučnik sa koga je sve vreme događaja emitovana muzika".
 
Zatim su, kako su naveli iz SSP-a, "fizički napali okupljene opozicione aktiviste".
 
Reagujući na incident u Boleču, predsednica Vlade Srbije i poverenica SNS-a za Beograd Ana Brnabić poručila je članovima svoje stranke da "ne nasedaju na provokacije i da nastave da razgovaraju sa građanima o rezultatima, planu i programu za budućnost Srbije i Beograda".
  • Bunjuel

    28.03.2022 08:19
    @543
    Koji snimak- Doljevac?
    Velju nevolju?
    Koferčeta?
    Na ovom snimku je sve jasno.
    Gotovi ste.
  • 543

    28.03.2022 07:43
    Pogledajte samo snimak i vidi se laz ssp.
  • Eon

    27.03.2022 20:09
    Izbori
    Ко је Србин и српскога рода,
    и од српске крви и колена,
    а не дош'о на бој на Косово,
    не имао од срца порода,
    ни мушкога ни девојачкога!
    Од руке му ништа не родило,
    рујно вино ни пшеница бела!
    Рђом капо док му је колена!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.