Vulin: Dok se Vučić i ja u ovoj zemlji nešto pitamo nećemo uvesti sankcije Rusiji

Pokret socijalista održao je danas predizborni skup u Beogradu kako bi podržali svog kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu politiku.
Vulin: Dok se Vučić i ja u ovoj zemlji nešto pitamo nećemo uvesti sankcije Rusiji
Foto: 021.rs (arhiva)

Lider PS Aleksandar Vulin poručio je da pobeda te koalicije mora biti ubedljiva kako ne bi mogla da bude osporena i da svako mora da je prihvati i razume jer ćemo u suprotnom, kako dodaje, imati sukobe na ulicama podržane od Zapada koje će predvoditi oni koji će zbog tuđih zastava cepati srpsku.

Skup u sportskoj hali na Voždovcu počeo je izvođenjem himne "Bože pravde" i "Internacionalom", a na nekim od razvijenih transparenata pisalo je "Vučić - Vulin uvek na strani naroda", "Vučić moj predsednik"...
 
Vulin je podsetio da je Pokret socijalista uvek bio uz Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića, bez obzira da li su bili na vlasti ili u opoziciji.
"Mi smo jedini saborci Srpske napredne stranke u čitavoj vladajućoj koaliciji jer mi jedini nikada nismo bili deo žutog ološa. Mi jedini nikada nismo menjali stranu", kazao je Vulin.
 
Naveo je da koalicija oko SNS-a stoji ujedinjena pred još jednom velikom i teškom borbom i podsetio na 27. mart 1941. godine kada je srpski narod ustao protiv Hitlera.
 
"I danas nam postavljaju ista pitanja kao i 1941. kada su nam rekli 'samo propustite Hitlerovu soldatesku na Sovjetski savez', tako nam i danas kažu 'samo priznajte Kosovo, samo napustite Republiku Srpsku, samo uvedite sankcije Ruskoj Federaciji. Dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja u ovoj zemlji nešto pitamo nećemo uvesti sankcije Rusiji i nećemo biti deo NATO pakta", ukazuje Vulin.
 
Kako kaže, ne bude li Srbija izabrala Aleksandra Vučića za predsednika, "san o Srbima kao jedinstvenom političkom narodu i srpskom svetu moraće da ostane za neku drugu generaciju".
 
"Ne bude li predsednik Srbije Vučić, imaćete vlast ambasadora, imaćete vlast Zapada", naveo je Vulin.
  • Лиманац

    28.03.2022 20:02
    Предаја није опција!
  • 313

    28.03.2022 16:55
    Zar i ti...?
    Počeo dvoboj između dačića i vulina. I jedan i drugi se dodvoravaju vođi, ali uz to se sve više deru i afektiraju. Čovek s podočnjacima bi mogao da se zamisli jer izgleda da ima dva sina, dva Bruta.
  • The balls of Marjan

    28.03.2022 09:52
    Sve radim da jednog dana ne izvisim sa mojim Aleksandrom. Ja sam ovo levo - u skladu sa opredeljenjem, i niže u odnosu na položaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.