Obradović: Pozivam razočarane naprednjake i socijaliste da glasaju za nas

Predsednički kandidat koalicije Patriotski blok Boško Obradović izjavio je da očekuje podršku onih koji su za odlazak aktuelne vlasti ali su i protiv ponovnog dolaska nekadašnje vlasti na čelo države.
Obradović: Pozivam razočarane naprednjake i socijaliste da glasaju za nas
Foto: 021.rs
Obradović je rekao za televiziju B92 da očekuje podršku svih koji u programu Patriotskog bloka pronalaze sebe, ocenjujući da je njih u ovom trenutku u Srbiji, mnogo.
"Očekujem i podršku svih koji nisu zadovoljni ovom vlašću, ima mnogo razočaranih naprednjaka, ima mnogo razočaranih socijalista što socijalisti nemaju svog predsedničkog kandidata već su se utopili u Srpsku naprednu stranku. I njih pozivam da glasaju za nas. Ali naravno ne samo one razočarane ovom vlašću već i one koji ne žele povratak na vreme bivšeg režima", kazao je Obradović.
Lekar Branimir Nestorović, koji podržava Patriotski blok za obovu Kraljevine Srbije, rekao je da prvi put nakon 50 godina globalna situacija ide na ruku Srbiji i da je treba iskoristiti.
 
On je rekao da je u svetu trenutno najveći problem hrana, a da Srbija problema sa hranom nema niti će imati.
 
Nestorović je ocenio da je pšenica trenutno predstavlja najveći problem u svetu i da rastu cene hleba, a da Srbija taj problem nema i da "tek nećemo imati problem ako iskoristimo ovu situaciju" odnosno ako se Srbija osloni na proizvodnju hrane. Kako je naveo, protivi se ideji "novog 5. oktobra", za koju tvrdi da se "ne sme dozvoliti" jer se Srbija "jedva iščupala" nakon prethodnog, 2000. godine.
  • Ivana

    31.03.2022 22:31
    Mufljuz
    Pozdravio te Parović
  • Ljilja

    31.03.2022 22:28
    Ludilo mozga
    Ko ovog još uzima za ozbiljno?
  • DžiajDžo

    31.03.2022 20:55
    @Vlada
    bojkot je luzerski: izadji i glasaj za najmanje (očigledno) nenormalne, makar za one koji će polustrirati lopine i šljamove


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija