Ne davimo Beograd: Moguća smena vlasti u Beogradu

Pokret "Ne davimo Beograd" pozvao je sve organizacije koje nisu deo sadašnje vlasti da se "otvore razgovori o formiranju nove vlasti i smeni postojeće koalicije koja uništava Beograd".

"Moramo da učinimo sve da se u Beogradu smeni kriminalni režim", navodi "Ne davimo Beograd".

U pokretu, koji je na izborima nastupao u okviru koalicije "Moramo", smatraju da nema nikakve sumnje da je vlast uticala na izbornu volju građana kroz brojne neregularnosti koje su kontrolori zabeležili, a o kojima su izvestile i nezavisne posmatračке organizacije.

"U ovom trenutku naš tim za kontrolu izbora vrši proveru svih rezultata koji su stigli sa biračkih mesta, a naš pravni tim reagovaće na sve zabeležene nepravilnosti. U kontaktu smo sa koalicijom Ujedinjeni za pobedu Srbije sa kojima ćemo dodatno proveriti sve podatke. Naši kontrolori su radili do kasno u noć ili bolje reći do ranog jutra, pod ogromnim pritiskom režima, pretnjama i u jako teškim uslovima. Uradili su herojski posao u odbrani glasova", navode u pokretu.
 
Ono što sada, kako navode, mogu da kažu je da Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije nemaju podršku većine građana Beograda "čak ni nakon svih nepravilnosti i izbornih manipulacija". 
 
"Jasno je da je većina građana glasala za promenu vlasti u Beogradu", poručuje "Ne davimo Beograd".
  • Инспектор Вишекруна

    04.04.2022 16:15
    Јако тешко!
    Нажалост, прелетањем ће режим остварити солидну већину! Жалбе на изборни процес биће одбачене!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.