Vučević: Tražiću od Vučića da na jesen budu novi parlamentarni izbori

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će zamoliti predsednika Aleksandra Vučića da se na jesen ide na nove parlamentarne izbore.
Vučević: Tražiću od Vučića da na jesen budu novi parlamentarni izbori
Foto: 021.rs
Kako je Vučević objasnio, to će tražiti od Vučića jer smatra da su se građani fokusirali na predsedničke, "a parlamentarne shvatili olako i na listiću za te izbore šarali, pa su malo ovome malo onome davali i rasipali glasove".
"Sad kad su građani videli šta ko radi i govori, razumeće koliko je važno za koju stranku glasaju i pošteno je da se ide na nove izbore. Danas su se građani 'otreznili'", rekao je Vučević za TV Pink, navodeći da ne veruje da će se Vučić sa takvim njegovim predlogom složiti.
On je rekao da bi "danas ovi koji su za Dražu Mihailovića u koaliciju sa onima koji kažu da je u Srebrenici bio genocid", navodeći da "Milici, Bošku i njegovom imenjaku Milošu (Jovanoviću) više nisu važna pitanja NATO, Kosovo, Rusija" i da su "ove desne stranke prevara".
 
Govoreći o izbornoj kampanji, on je rekao "da je Vučić nastupao državnički imajući u fokusu da sačuva Srbiju jer mora da donosi teške odluke dok u brod udaraju talasi", misleći na posledice koje za Srbiju imaju dešavanja u Ukrajini.
 
"Mogao je da ide sa laganim, lepršavim temama, da ne stavlja ozbiljne teme u fokus, što je lepo za gledanje", rekao je Vučević.
 
On je rekao i da je siguran da će Beograd "ostati u sigurnim rukama i da neće biti konglomerat svega i svačega, skupljen s koca i konopca" i, kako je naveo, "nećemo dozvoliti da se iko igra voljom građana".
  • Ђорђе Ивковић

    10.04.2022 22:49
    Ако ћемо реално...
    @Teror okupatora
    07.04.2022 • 16:09
    Raspisi referendum o nezavisnosti Vojvodine?
    А да распишемо референдум о укидању комунистичког атавизма САП Војводина? То би сигурно имало смисла.
    На нове парламентарне изборе заборавите док Вучко не испотписује шта му је наређено, уз саслужење онога што ви зовете опозиција, а није, него друга колона исте кумпаније.
    Око Београда још се џорају. Он би да не да, јер ако да, очшо је уQра*, али га сурови пријатељи уцењују. Он на сваку уцену Србије лако пристаје, али ово се тиче лично њега, па му тешко. Неће дати ако баш не буде јако морао.
  • Ratko

    10.04.2022 17:31
    Svaki put cete dobijati manje glasova zbog vase bahatosti, nekulture, nasilja nad gradjanima, krsenja ljudskih prava, otimanja tudje imovine, zloupotrebe zakona i svojih polozaja, a konkretno u ovom gradu nema koga nisu ojadili osim svojih kojima je sve dozvoljeno bas sve
  • Coki

    10.04.2022 16:14
    a možda da podnesu prijavu
    A mogao bi da tražio od predsednika da protiv tebe podnesu prijavu, jer kakva je situacija u Novom Sadu sa malverzacijama i kriminalom, možda da ti puste jednu balon prijavu pa da vidimo šta će biti..?
    I ti si podnosio takve prijave, na telefonski poziv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.