MUP zapošljava 150 supružnika i dece poginulih i povređenih policajaca

Ministarstvo unutrašnjih poslova će tokom godine zaposliti 150 supružnika i dece pripadnika tog resora koji su poginuli ili su teže ranjeni tokom vršenja službene dužnosti.
MUP zapošljava 150 supružnika i dece poginulih i povređenih policajaca
Foto: 021.rs
To je najavio danas načelnik Sektora za ljudske resurse MUP Srbije Vladimir Ilić. 
 
 
On je u Novom Sadu, na otvaranju 13. Memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vladimir Grandić" koji se održava u znak sećanja na policajca koji je ubijen tokom hapšenja pljačkaša zlatare u Zrenjaninu 2009. godine, rekao da je tokom 2021. godine posao u MUP dobilo 116 supružnika i dece poginulih i povredjenih policajaca. 
"MUP ne zaboravlja porodice svojih heroja. Niti jedna žrtva koja je podneta za Srbiju nije nezapamćena. Nijedno dete našeg stradalog policajca neće ostati bez prilike i šanse da svoj život gradi u Ministarstvu unutrašnjih poslova", naveo je Ilić a preneo taj resor. 
 
Trinaesti Memorijalni turnir u malom fudbalu "Vladimir Grandić" otvoren je danas u Novom Sadu. Turnir se održava u znak sećanja na hrabrog policajca koji je izgubio život boreći se protiv kriminala, saopštio je MUP.
  • Никола Радовановић

    09.04.2022 07:24
    Није ми јасно
    Није ми јасно колико је то погинулих и у ком периоду? Или су сви имали јако пуно деце.
  • Mile rent-a mozak

    08.04.2022 21:40
    Shodno ovoj logici, Ministarstvo rudarstva i energetike će zaposliti u rudnicima i svu decu poginulih rudara, i to na istim mestima gde su i očevi radili. To je tradicija : pogine ambasador - dete postane ambasador, pogine carinik- dete postane carinik... Kakvo humano društvo! Sistem.
  • Frojd II

    08.04.2022 16:24
    Ma divno, i lepo. Nego jel je ukinuta zabrana zapošljavanja u javnom sektoru? A panduracije nije javni sektor? Privatan? Jel će im predsednik uručiti knjižice, kao i po završetku svakog kursa? Da li će, možda, zapošljavati i članove porodica radnika na građevinskim objektima - koji su poginuli kao perači prozora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija