Vučević: SPS me nije ubedio da Dačić treba da bude premijer, nije mi se svidela njihova kampanja

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da ga socijalisti nisu ubedili da njihov predsednik Ivica Dačić treba da bude premijer.
Vučević: SPS me nije ubedio da Dačić treba da bude premijer, nije mi se svidela njihova kampanja
Foto: 021.rs
Vučević je napomenuo da mu se nije svidela izborna kampanja koju je vodila Socijalistička partija Srbije.
Vučević je za "Novosti" rekao da ne zna da postoji dogovor da Dačić bude premijer, "a to što oni žele i to što su delili funkcije pre izbora, njihov je problem".
"Možda su svoje birače uspeli da ubede u predizborni slogan 'Dačić premijer', ali mene sigurno nisu", rekao je Vučević.
 
On je naveo da se "apsolutno" slaže se o onima u SNS-u koji zameraju Dačiću da je palio patriotske vatre i tako profitirao na proruskom sentimentu.
 
"To je istina i nisam bežao da o tome javno govorim. Meni se nije svidela kampanja koju su socijaliti vodili", naglasio je Vučević.
  • Srećko

    14.04.2022 21:50
    Bahatost nije dobra osobina. Posle se plaća duplo. Priče o brzim dozvolama za gradnju laž. Čeka se godinama, osim ako.....
  • dzo

    12.04.2022 18:47
    Elektrovojvodina leglo bivsih robijasa i mega trend pravnica....Ceo grad je pun nekih celavih likova.Banovina lici na auto pijacu skupih dzipova a plate skromne 120.000dinara,naravno radnici 35.000din///Da se nosite i vi i oni pre vas u ......
  • Omon

    12.04.2022 07:58
    ...
    Globus,da nećeš ti da budeš novi premijer? Doće i vama kraj ubrzo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija