Britanac napao policajca na beogradskom aerodromu i vikao o Sataninim slugama i vojnicima

Policajac D. M. (29) je povređen na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, kada je na njega u avionu za Štutgart fizički nasrnuo Britanac, koji nije želeo da stavi zaštitnu masku.
Britanac napao policajca na beogradskom aerodromu i vikao o Sataninim slugama i vojnicima
Foto: 021.rs
"Vikao je na policajca i govorio mu da su ljudi koji su primili vakcine Satanine sluge", rekao je jedan od očevidaca i dodao:
"On je počeo da pravi nered još pre ulaska u avion. Nije hteo da stavi masku, a kapetan je pozvao policiju. Kada su stigli pripadnici MUP-a, Britanac ga je udarao i vikao da će da izađe samo silom. Takođe je vikao da planetom upravljaju Satanini vojnici. Tada su policajci pokušali da ga privedu, ali je onda on laktom udario D. M. u glavu, nakon čega ga je u glavu udario još dva puta. Posle je savladan, a potom izveden napolje. Psovao je na japanskom jeziku, potom na engleskom, srpskom."
Napadač je državljanin Britanije, piše Telegraf.rs.
 
U isto vreme aerodrom je dobio dojavu o antraksu.
 
U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dogodile su se dve pretnje eksplozivom u avionima Ee Srbije za letove za Moskvu i Istanbul.

Teme

NAPAD
  • zoran

    15.04.2022 00:15
    Poyy
    poyy
  • @/

    14.04.2022 16:53
    Onda je Srbin koji psuje na engleskom i japanskom?
  • Bora

    14.04.2022 15:30
    Englez je sigurno popio puno shlivowitz, a sad će biti i u onoj seriji "Ćorksćirani u inoszranstvu".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija