Pojačane mere bezbednosti Dodika zbog informacija o mogućoj ugroženosti

Mere bezbednosti srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika biće pojačane dok god za tim bude potrebe, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.
Pojačane mere bezbednosti Dodika zbog informacija o mogućoj ugroženosti
Foto: 021.rs

On je rekao da je MUP Republike Srpske podigao na viši nivo mere nakon što je od partnerskih službi dobio informacije o mogućoj ugroženosti Dodikove bezbednosti, preneo je RTRS.

"Nema razloga za paniku", rekao je Lukač navodeći da je povišen nivo obezbeđenja Dodika u skladu sa zakonom.

Dodao je da je "angažovan mnogo veći broj ljudi".
 
"Njihova obaveza je da u skladu sa zakonom brane srpskog člana Predsedništva BiH, kao i članove njegove porodice od bilo kakvog ugrožavanja. Tražili smo od partnerskih agencija u BiH i okruženju da nas obaveste ako imaju informacije o mogućnosti ugrožavanja i nastavićemo i dalje da proveravamo sve činjenice koje su nam dostupne", istakao je ministar unutrašnjih poslova RS.
  • Zare

    16.04.2022 17:04
    Republika srpska i mi zajedno s njima imamo vise stete nego koristi od njega dok cedi mrznju u tako jednoj rovitoj sredini. Najgore je sto se slihta Rusima i podrzava ih u momentu kada u Ukrajini ustradaju civili a pre svega deca trazeci politicku zastitu od agresora. Sramota.
  • Već pročitano

    16.04.2022 12:51
    Kupovati junaštvo
    Imitira gazdu. Gazda junački "preživeo" ko zna koliko "atentata". I još će, koliko god bude ustrebalo. Evo i ovog narodnjaka - vidla žaba gde se konj potkiva, pa i ona digla nogu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija