Vučić: Miki Manojlović je naš najveći živi glumac, ponosan sam što me je hvalio

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o reakcijama nakon što ga je glumac Miki Manojlović nazvao "srpskim Šarlom de Golom".
Vučić je naveo da je Manojlović "najveći živi glumac u Srbiji" i da je ponosan što je na taj način govorio.
"Ponosan sam na to što je taj čovek govorio slobodno i iz svoje glave i što niste mogli čak ni medijski bezobzirnim pristupom da mu promenite stav. Nisam ja veliki lider, samo sam štitio interese Srbije. Toliko sam se grčevito borio za njih, da vi ne možete da verujete koliko energije uzima meni i mom timu samo priprema jednog sastanka sa američkim senatorima. Iza pokrivalice i saopštenja su sati i sati borbe za zemlju i stav zemlje. I zato sam ponosan kada neko poput Mikija Manojlovića ima reči hvale. Njemu beskrajno hvala na hrabrosti, jer je znao sa čime će biti suočen", rekao je Vučić.
Podsetimo, gostujući na televiziji N1, glumac Miki Manojlović je rekao da je Vučić talentovan za politiku i uporedio ga je sa nekadašnjim predsednikom Francuske Šarlom de Golom.
 
"Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol", rekao je Manojlović.
  • Pero

    21.04.2022 23:03
    Mucibabic
    Branioci lika i dijela naseg vrlog predjsednika su se bas pokazali. Sjutra dobijete sendvic pride, a ako udarite jos jedan krug minusa moze i litrica loze, domace.
    Manojlovic je skroz u pravu - ali mucenik nas predsjednik ne uspjeva da nas obavjesti a sta je to za Kosovo podpisao da bi ovu titulu zasluzio,
    Sve pravopisne greske su namjerne
  • 9

    21.04.2022 16:06
    Jasno da je
    Najveći "živi" kad su ostali pomrli.
    Na njegovom mestu i on treba da umre od sramote
    ili da se izvadi da je bio pijan ili neuračunljiv te večeri ,
    kada se vozdigao da proziva druge glumce koji
    podržavaju i neke druge strane . Možda je hteo reći i
    da je uvek bio uhljeb dok je izjavio da nije
    prouzrokovao nikakvu štetu pojavivši se na skupu i
    hvaleći ovu ili bilo koju drugu vlast.

    Miki veliki Ćao otišao si jednom glupošću u
    isoriju i to na smetlište.
  • Rade

    21.04.2022 15:38
    De Gol je branio zemlju, ovaj je u ratu birao zavese za poklonjeni državni stan. De Gol nije imao milijarde na računima a nije ni trošio državni novac za kupovinu glasova na izborima. Ovaj ne može biti ni pertla od cipele De Gola.
    Mada ako raspiše referendum prodje kao De Gol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.