Vučić: O formiranju nove vlade u maju ili početkom juna

Konsultacije o formiranju nove vlade počeće u drugoj polovini maja ili početkom juna, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić: O formiranju nove vlade u maju ili početkom juna
Foto: 021.rs

Vučić je povodom početka konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije, izjavio da postoje različita tumačenja pravnika da li se već sada može krenuti u razgovore ili tek kada položi zakletvu za drugi mandat.

"Konsultacije o formiranju nove vlade počeće u drugoj polovini maja ili čim položim zakletvu za novi mandat početkom juna, pravnici gledaju koje su mogućnosti", rekao je Vučić i dodao da čeka konačno viđenje pravnika.

On je istakao da je za Srbiju važno da se postigne dogovor o najboljoj vladi koja bi se, kaže, uhvatila u koštac sa velikim problemima koji čekaju, ne samo Srbiju, već svet.

  • aga

    29.04.2022 14:00
    predlog
    kad se steknu uslovi za formiranje Vlade (po proceduri) , trebalo bi je oročiti na jedno 10 godina , jer ovi jadni fićfirići iz opozicije neće imati nikad većinu
  • 9

    28.04.2022 15:30
    Uranio
    zoru prevario.
    I prošli put je čekao zadnji dan 90-i ne bi li produžio
    vladavinu "stručnjaka" do maksimuma. Efekte ,
    pogubne na sreću vidimo koji nemamo SnS naočari i
    obrisan pink i hapy.
  • Djuka

    28.04.2022 14:10
    Bolji predlog..
    "Vučić: O formiranju nove vlade u maju ili početkom juna.."
    - Ja predlažem bolji datum - početak oktobra. Tada počinje grejna sezona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.