Vulin poželeo vatrogascima "dug i dosadan dan", samo ove godine oko 6.000 požara na otvorenom

Od početka godine izbilo je 5.955 požara na otvorenom, u kojima su dve osobe izgubile život.

Ovo je poručio ministar policije Aleksandar Vulin, koji je jutros obišao beogradske vatrogasce i uputio apel građanima da budu odgovorni za 1. maj.

Naglasio je da je najveći broj požara na otvorenom izazvan našom nepažnjom i nemarnošću.

Ministar je putem tetra sistema vatrogascima poželeo da im dan prođe mirno i zahvalio im se na svim godinama koje su posvetili i trudu koji su uložili u spasavanje građana i njihove imovine. 
 
"Nadam se da će biti dosadan, dug dan, da će naši sugrađani voditi računa o tome da ne izazivaju požare na otvorenom, da ne rade ništa što ne bi trebalo da rade. Nadam se da će ovaj praznik biti vredan ponavljanja, a i mi u njemu", rekao je Vulin.
  • Vlada

    01.05.2022 12:46
    Slavisa, strasno je da neko vatrogasce naziva parazitima. Sve mogu da razumem ali razmisli malo koliko puta u toku dana rizikuju zivot na svom radnom mestu, koliko su zivota spasili i koliko je zahtevan, odgovoran i tezak njihov posao.
  • Slavisa

    01.05.2022 11:51
    Paraziti, njima je uvek dosadno, nista tu niko ne radi.
  • Zare

    01.05.2022 08:52
    Kakvi su to kompleksi, kada covek mora da postrojava ako ne vojsku ili policiju onda vatrogasce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.