Prelević: Đukanović i Stefanović u cirkusu koji režira Vučić

Advokat Božo Prelević ocenio je da je javno međusobno optuživanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića i ministra odbrane Nebojše Stefanovića "cirkus".

U tom cirkusu, smatra on, Đukanović i Stefanović samo igraju uloge koje im je dodelio upravnik cirkusa, predsednik SNS-a i države Aleksandar Vučić.

"Oni su dobili uloge gutača zmija i umetnika na trapezu, koji stalno pada i skače u visinu praveći salto čas unapred, čas unazad. (Dijana) Hrkalović ima ulogu da povremeno tresne na tvrdu klupu jer je umetnik ispusti dok leti, malo odmori i vraća se u predstavu", rekao je Prelević za list Danas.

On je dodao da tu "ima i malo grubljih vazelinskih takmičenja u pridobijanju naklonosti upravnika, ali i onih sofisticiranih tipa: Srbija ima sreću što joj je predsednik pametan ili što je hrabar ili propali bi da nam nije njega".
 
Đukanović je, kao branilac nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović, na suđenju u Specijalnom sudu, predložio da Stefanović bude saslušan kao svedok navodeći da je "nemoralno da saradnici koje je birao kao ministar unutrašnjih poslova budu na optuženičkim klupama a da se on pravi da je čist".
 
Stefanović je u javnom prepucavanju optužio Đukanovića da koristi politiku da bi uticao na pravosuđe i da iznosi neistine, na šta mu je Đukanović uzvratio da time optužuje vlast i Vučića.
  • Steva

    03.05.2022 13:16
    sramota je kako nam dobro ide
    Sve je tačno što ste rekli gosp. Preleviću, samo ste zaboravili da pomenete Vučevića koji je nedavno podneo prijavu protiv Vučkota jer čovek je pravnik,legalista i ne voli zakulisne radnje a gnuša se saradnje sa mafijašima i sa tipovima sunjive prošlosti i zato je on to uradio.
  • Tadić Mirko

    03.05.2022 11:50
    Nažalost svi smo mi u cirkusu koji režira ovaj diktator i njegovi posilni na vlasti.
  • Pa-Pa-Paranoja

    03.05.2022 10:54
    Recikliraju već potrošenu priču, treba im stalna zabava za plebs a izgleda da su se Vu Linu razišle ličnosti, Toma Mona je neprimetan a ostali se ne eksponiraju više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija