Vesić: Stvoreni uslovi da fabrika vakcina u Beogradu počne da radi

Grad Beograd je skoro potpuno završio pristupne saobraćajnice i neophodnu infrastrukturu za novu fabriku vakcina, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Vesić: Stvoreni uslovi da fabrika vakcina u Beogradu počne da radi
Foto: 021.rs

On je ukazao da je na taj način omogućeno da fabrika počne da radi.

Vesić je za Tanjug pojasnio da je reč o šest kilometara potpuno nove saobraćajnice, kao i da su urađeni i trotoari, kompletna vodovodna i kanalizaciona mreža, te elektro-mreža.

"Ukupna vrednost svih naših poslova koje smo uradili oko same fabrike bila je malo više od 13 miliona evra, i na taj način smo omogućili da fabrika vakcina počne da radi", rekao je Vesić.
 
Zamenik gradonačelnika je podsetio da je fabrika izgrađena u saradnji sa partnerima iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i da će se u njoj, prema ranijim najavama, proizvoditi do 40 miliona doza vakcina godišnje.
  • dr

    09.05.2022 11:31
    prvi se vakciniši
    Vakcina ti je neophodna, što se odavno vidi. Ti si kao i predsednik u sve se razumete, u medicinu, nauku, tehnologiju, ekonomiju, finansije, atomsku fiziku, molekularnu bioilogiju itd... Sramota.
  • Goran Ilić

    09.05.2022 08:51
    Epidemija kod nas nije u punom jeku, izašli smo iz epidemijske faze, sada je kasno za fabriku vakcina.

    Ne postoji medicina koja može predvideti kakav će i kada soj doći, mi se oslanjamo na prošla iskustva kada su u pitanju epidemije.
  • Dragan

    09.05.2022 08:00
    A
    Zar nisu završeni izbori za Beograd ?Ko je ovaj ?U deset puta većoj Francuskoj već formirana vlada,parlament.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija