Vučić: Zaštitićemo cenu šećera, biće ga dovoljno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija zaštititi cenu šećera, bez obzira na količinu, i poručio da ga Srbija ima dovoljno.
Vučić: Zaštitićemo cenu šećera, biće ga dovoljno
Foto: 021.rs
Govoreći o nestašici šećera u prodavnicama, rekao je da je u Srbiji zaštićena cena šećera u pakovanju od jednog kilograma i da onda oni koji rade sa šećerom, poput pčelara ili destilera, dogovore sa poslovođama da kupe veće količine tog jeftinijeg šećera, zbog čega će biti zaštićena cena šećera bez obzira na pakovanje.
"Razgovarali smo sa vlasnicima dve šećerane i 20 trgovinskih lanaca i verujem da će to sve biti u redu", rekao je Vučić.
Vučić je rekao da će se biti zaštićena cena svih vrsta šećera.
 
"Do četvrtka intervenišemo sa dodatnih 260 tona šećera", rekao je predsednik i naglasio da Srbija nema nikakvog problema sa hranom.
  • Ilija Cvorovic

    25.05.2022 11:31
    Alek: "Dodje mi da se obesim na ovu sijalicu iznad, kakvi ste"

    Cale: "Ali sefe, nema sijalice, odvrnula sam..."
  • Nimbus

    25.05.2022 11:00
    I dalje mi nisu jasni ljudi koji veruju Vucicu umesto svojim ocima. Moram priznati da sam naivan sto me to iznenadjuje jos uvek. Rafovi za secer prazni, a on govori da secera ima.
    Sve mi smrdi da drzava namerno blokira secer, da bi stvorila laznu nestasicu, pa onda kad bude secera na rafovima, veliki vodja kaze "Vidite kako sam vas obezbedio, jes' malo skuplji ali ga ima".
    Sad kako ovo pisem, i setim se ranijih postupaka, siguran sam u ovu teoriju.
  • kako ste

    25.05.2022 10:08
    Vučiću?
    a što novinari ne bi pitali vozače, šta to voze u CRO u džambo vrećama, a vraćaju u kilogramskim?
    ako je to istina, zašto se to radi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.