Danas glasanje u Velikom Trnovcu - treći put

Na biračkom mestu Veliki Trnovac u Bujanovcu danas se, po treći put, glasa na izborima za poslanike Skupštine Srbije, a pravo glasa ima 1.089 građana.
Danas glasanje u Velikom Trnovcu - treći put
Foto: 021.rs
Prethodna dva glasanja - 3. i 29. aprila, poništena su zbog nepravilnosti.
Od rezultata glasanja u Velikom Trnovcu zavisi konačni sastav budućeg parlamenta jer postoji mogućnost da Koalicija Albanaca doline, koja je trenutno ispod cenzusa, osvoji jedan poslanički mandat.
Kako navodi Crta, samim tim postoji mogućnost da jedna od stranaka, u ovom slučaju Socijalistička partija Srbije, izgubi jedan mandat.
  • Pantelija

    27.05.2022 09:43
    Žao mi je što ste naša vlast a ne vlast naših neprijatelja.
  • Perspektiva

    27.05.2022 09:42
    On se i dalje igra demokratije a zapad mu toleriše.
    Njemu je i dalje jedina taktika - odlaganje velikih odluka da sačeka da vidi da li će se stvari rešiti same od sebe ili će neko drugi to uraditi umesto njega.
    Kao dete.
    Nema ideju, nema principe, jedino što zna i to radi maestralno je da zaluđuje i zatupljuje narod dok ekipi koja ga podržava obezbeđuje brruuuutalne pare.
    Jadni smo mi sa Njim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.