Nikodijević ponovo na čelu Skupštine Beograda

Dosadašnji predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević iz Socijalističke partije Srbije (SPS), obavljaće tu funkciju i u novom sazivu gradskog parlamenta.
Za njegov izbor na današnjoj konstitutivnoj sednici glasala je većina od ukupno 110 odbornika. 
Kako je saopštio predsedavajući sednicom Toma Fila, koji je bio na čelu Odbora za sprovođenje glasanja, za izbor Nikodijevića je glasalo 57 odbornika, što je jedan više od ukupnog broja odbornika vladajuće koalicije SNS i SPS.
Član Odbora Milan Ljutovac iz koalicije "Moramo" rekao je novinarima da je za Nikodijevića glasao i Vuk Stanić koji je izabran za odbornika sa liste koalicije NADA.
 
Frakcija POKS koju predvodi Vojislav Mihailović saopštila je sinoć da je Stanić isključen iz stranke koja uz Demokratsku stranku Srbije čini koaliciju NADA.
  • DEMONSTRANT

    11.06.2022 17:39
    JEFTINI LJUDI
    Srpska posla. Lako nas je kupiti-za šaku zobi. Nema nama pomoći!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.