Deo putnika zaglavljenih u Rimu autobusom se vraća u Srbiju

Umesto avionom "Vizera", 77 putnika, koji su ostali zaglavljeni na letu iz Rima, kreće danas autobusom za Beograd o trošku države Srbije.
Deo putnika zaglavljenih u Rimu autobusom se vraća u Srbiju
Foto: Pixabay
Ostalima je ponuđeno da kupe karte preko drugih avio-kompnija i vrate se o svom trošku.
Putnicima koji su ostali zaglavljeni u Rimu ponuđeno je rešenje za povratak u Srbiju, a uz pomoć naše ambasade, države Srbije i aerodroma "Čampino", obezbeđen je i smeštaj za dve noći.
Lekarima koji se još uvek nalaze na aerodromu u Frankfurtu za sutra je ponuđeno rešenje da se njih oko četrdesetak vrati letom u 12 časova, a oko 60 putnika da se preveze avionom do Sarajeva ili Zagreba, a odatle autobusom do Beograda.
 
Generalni konzul u Frankfurtu Branko Radovanović pokušava da pronađe smeštaj za naše putnike.
 
Putnici iz Srbije ostali su sinoć zaglavljeni na aerodromima u Rimu i Frankfurtu, pošto su im otkazani letovi za Beograd.
  • Lil

    27.06.2022 09:04
    Lepo napisah na prošlu vest, vataj bus i kući, neće vam drugi rešavati problem... Tako i bi
  • Liman

    26.06.2022 20:50
    Zašto meni kad putujem dž klasom država ne plati troškove???
  • Lala

    26.06.2022 20:47
    Postoje i drugi putnici koji imaju probleme. To se dešava. Nije prvi put. To nema veze sa Srbijom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.