Mladić nestao u Zapadnoj Moravi kod Kruševca, pretraženo priobalje, sutra se nastavlja potraga

Dvadesetjednogodišnji mladić nestao je oko 18 sati u Zapadnoj Moravi, potvrđeno je RTS-u. Strahuje se da se utopio.
Mladić nestao u Zapadnoj Moravi kod Kruševca, pretraženo priobalje, sutra se nastavlja potraga
Foto: Pixabay

Mladić se, kako nezvanično saznaje RTS, kupao u Zapadnoj Moravi na potezu od Jasike ka Kukljinu sa mlađim bratom i u jednom trenutku nestao ispod površine vode.

Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kruševca pretražile su priobalje reke, a tim za spasavanje na vodi Vatrogasno-spasilačkog bataljona nastaviće sutra ujutru potragu za nestalim mladićem.
 
 
Nedaleko od ovog mesta juče se dogodila još jedna nesreća. Muškarac B. T. rođen 1952. godine ulazeći u reku izgubio je svest, najverovatnije od srčanog udara.
 
Iako je ekipa Hitne pomoći ubrzo izašla na teren nije mu bilo spasa.
 
Nadležni apeluju na građane da budu obazrivi prilikom ulaska u vodu i da se ne kupaju na mestima gde nema profesionalne spasilačke službe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija