Razgovor Tužilaštva i Slobodana Milenkovića odložen za sledeću nedelju

Razgovor sa policijskim inspektorim Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, koji je bio zakazan za danas u Višem javnom tužilaštvu, odložen je za sledeću sedmicu.
Razgovor je odložen na molbu Milenkovića, objavilo je to tužilaštvo.
U saopštenju na sajtu tužilaštva je navedeno da "on nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva svog advokata Zdenka Tomanovića, pa je razgovor odložen za utorak, 12. jul".
Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera Ministarstva unutrašnjih poslova iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, "a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja".
 
To tužilaštvo je navelo da "ponovo ističe da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao 'Jovanjica'".
 
Dodali su da se rad na utvrđivanju svih okolnosti u ovom predmetu nastavlja.
 
"Što se tiče tvrdnje advokata Tomanovića da je tužilaštvu prosleđena informacija o ugroženoj brzbednosti Milenkovića i drugih lica, obaveštavamo javnost da zaključno sa današnjim danom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije data, niti prosleđena ova vrsta informacija", dodaje se u saopštenju.
Beogradski mediji su prethodno preneli da je Milenković, načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije, u tužilaštvo došao u pratnji kolega.
 
Po izlasku iz Tužilaštva, na pitanje novinara kako je proteklo saslušanje, on je kratko odgovorio: "Profesionalno".
  • Mica

    07.07.2022 08:18
    Jovanjica i druzina
    A sta je sa Jovanjicom ?
    Kobacno du prinadli Zagu u Curugu!
    Ajde hapsenja najvisih funkcionera drzave koji stoje iza Jovanjice!
  • Ja

    06.07.2022 17:34
    Pritisak javnosti ili sta..?!
    Kolege inspektori policajci stanite uz kolegu! Vi ste sledeci!!!
  • BjelogrdićBezMorala

    06.07.2022 17:16
    "kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera Ministarstva unutrašnjih poslova iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti"

    Znači njih NIMALO nije sramota da to izjave dok je svako normalan svestan kako ignorišu sve izjave, postojeće i nepostojeće snimke za Doljevac, Krušik, Olivera, Cvijana, Bunga-bunga... (nastavi niz)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.