Sedmogodišnju devojčicu napao pit bul, dete teško povređeno

Sedmogodišnja devojčica Z.H. teško je povređena, nakon što je napao pit bul u Sjeničkoj ulici u Prijepolju.
Sedmogodišnju devojčicu napao pit bul, dete teško povređeno
Foto: 021.rs (arhiva)

Posle ukazane lekarske pomoći u prijepoljskoj Opštoj bolnici, dete je zbog težine povreda glave hitno prebačeno u Užice i nalazi se u stabilnom stanju, navode Novosti.

Kako piše ovaj list, brat vlasnika psa i otac deteta brzom reakcijom su uspeli da je spasu.
Otac devojčice kaže da je u više navrata, zajedno sa komšijama, upozoravao vlasnika pit bula da bez povoca i korpe na njušci psa ne pušta da šeta ulicom.
 
Međutim, kako navodi, on nije tome pridavao značaja.
  • Nemanja

    01.11.2022 20:14
    Pozdrav
    Citam komentare i ne verujem. Dete mi je naravno najvise zao stoo je bilo napadnuto ali toliko mrznje u vama ljudima je neverovatno. Svi hpcete uspavati pse, ubijati, muciti donositi pravdu. To sto ne pise pudla izujedala vlasnika ne znaci da se ne dogadja vec nije udarna vest koja moze potresti nekog, kad kazes Pit Bull, to vec menja vest u UZAS. Zato ljudi, vecina vas i nema ljubimca i neka prestane da filozofira a i ovi koji imaju a ne vode ih da ih socijalizuju nego se setaju sami sa njima su tempirane bombe za razliku od ovih koji su od malena sa decom, ljudima, psima... Sad mozete da dislajkujete komentar, pozdrav.
  • Bojan

    12.07.2022 13:11
    @Branka

    Ioako se ovde ne radi o tome, dotakla si se jedne važne teme: svi koji ne razumeju razliku između pasa i mačaka i stajskih životinja treba naglavačke da se tornjaju iz grada, jer ne poseduju minimalne mentalne sposobnosti potrebne za suživot u urbanoj sredini.
  • Branka

    12.07.2022 10:16
    Janje
    Kad bih ja dovela janje u stan i držala ga kao kućnog ljubimca, svi bi skočili protiv.. A pit bulovi i ostali, može, jel' da?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.