Kandidati za nacionalne frekvencije pred Savetom REM-a od 12. do 14. jula

Razgovori članova Saveta REM-a sa predstavnicima 14 medijskih kuća koje su se prijavile na konkurs za dobijanje četiri nacionalne frekvencije biće obavljeni od 12. do 14. jula u prostorijama REM-a.
Kandidati za nacionalne frekvencije pred Savetom REM-a od 12. do 14. jula
Foto: Pixabay
U utorak, 12. jula, kako se navodi na sajtu Regulatornog tela za elektronske medije (REM), razgovore će obaviti Tanjug TV i K1, koji su podneli zahtev za zajedničko korišćenje frekvencije, kao i radio stanice Hit Music FM, S, S2, Play, Balkan, Neven i Plus.

Drugog dana, u sredu, 13. jula, pred Savet REM-a izaći će TV Pink, Vesti, TV Hepi, BK TV, UNA, Nova S i N1, a u četvrtak, 14. jula Prva, B92, KCN, TV 2 i Kurir televizija.

Za svakog podnosioca prijave predviđeno je po pola sata - 15 minuta za prezentaciju medijskih kuća i 15 minuta za pitanja članova Saveta REM-a.
 
REM će na osnovu prijavne dokumentacije, prezentacije i odgovora na postavljena pitanja u roku od mesec dana od objavljivanja spiska prijavljenih medijskih kuća doneti odluku koje četiri televizije će dobiti nacionalnu frekvenciju.
  • Zgodni

    11.07.2022 12:46
    Imas
    Treba ugasiti najgoru Happy i Pink i b 92 te Televizije nemaju nista pametno
  • zgađen

    10.07.2022 08:15
    Ima li mesta optimizmu?
    Strah me je da neće biti iznenađenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija