Počinju konsultacije kod Vučića: Danas kod njega predstavnici četiri izborne liste

Predstavnici četiri izborne liste sastaće se danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u okviru konsultacija o kandidatu za novog predsednika Vlade Srbije.
Počinju konsultacije kod Vučića: Danas kod njega predstavnici četiri izborne liste
Foto: 021.rs
Na konsultacije u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu prvi će, u 9 sati, stići predstavnici Koalicije Albanaca doline, dok su u 10.15 sati planirani razgovori sa predstavnicima Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, iz koje je najavljeno da se neće odazvati pozivu predsednika.
U 11.30 sati sa Vučićem će se sastati predstavnici koalicije Zajedno za Vojvodinu, a prvi dan konsultacija biće završen sastankom sa predstavnicima izborne liste Muftijin amanet - Stranka pravde i pomirenja (SSP) - Usame Zukorlić u 12.45 sati.
Konsultacije sa 12 parlamentarnih lista o formiranju nove vlade trebalo bi da traju do utorka, 19. jula, ali su pojedine opozicione stranke već najavile da na te konsultacije neće doći, među kojima je i Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka.
  • Evo

    14.07.2022 08:56
    Da plačeš
    On da im kaže ko je mandatar?! Pa da li smo mi svesni da je ovo na milimetar od onih "Hututu" plemena po Africi. On da im objasni!!!
  • Ustav

    14.07.2022 08:52
    Pa hajde da se ispoštuje norma .
    Sveprisutni ionako postavlja sve ,od premijera i ministara do vozača i kafe kuvarica.
  • kakve

    14.07.2022 08:24
    muke
    trpi Vučko , sad mora da sluša zgubidane kako bi oni sve radili kao on , samo bolje hehe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija