Počinje pojačana kontrola autobusa, evo šta se sve proverava

Saobraćajna policija od danas, 18. jula do 24. jula pojačano kontroliše autobuse.
Počinje pojačana kontrola autobusa, evo šta se sve proverava
Foto: Pixabay
Policija pojačano kontroliše autobuse i vozače istih zbog letnje sezone i prevoza dece u kampove.
Osim kontrole poštovanja radnog vremena vozača i tahografa i ispunjenosti opštih uslova za učešće vozača autobusa u saobraćaju, saobraćajna policija će proveravati i da li se deca prevoze u skladu sa propisima.
Tokom dve međunarodne akcije pojačane kontrole autobusa koje su realizovane ove godine dnevno je sankcionisano oko 100 prekršaja koje su činili vozači autobusa.
  • Ilija Čvorović

    18.07.2022 08:36
    JGSP
    Proverite samo jedan gradski autobus.
  • Toma

    18.07.2022 08:34
    kamioni bez cirade
    Kada ce policija poceti da kaznjava kamiondzije koji nose rasut teret a nikada ne navuku ciradu i vetar raznosi prljavstinu po putu?
  • Komša

    18.07.2022 08:13
    U Novom Sadu
    Mene recimo interesuje kako polovina autobusa iz GSP a Novi Sad, prođe tehnički preglad kada dime iz auspuha kao voz ćira. A nama za automobile na tehničkom traže dlaku u jajetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.