Koluvija traži da se suđenje ubrza, "ne želi da čeka presudu 10 godina"

Vlasnik imanja "Jovanjica" Predrag Koluvija, kojem se sudi za proizvodnju više od tonu i po marihuane, zatražio je da mu se ubrza suđenje.
Predsedavajući sudskog veća Zoran Ganić odložio je nastavak pretresa za 21. septembar. Koluvijin pravni zastupnik Ivan Bajazit rekao je novinarima da je Vrhovni kasacioni sud odbacio kao neosnovan zahtev za zaštitu zakonitosti i da će njegov klijent ostati u kućnom pritvoru sa nanogvicom.
Bajazit je rekao i da je pripremno ročište u predmetu "Jovanjica 2" odloženo za septembar jer su dvoje kolega advokata na godišnjem odmoru.
"Nama je veoma žao, jer nam je stalo da se ubrza suđenje, a ne da se sudi deceniju da bi se došlo do oslobađajuće presude", rekao je Bajazit.
 
Koluvija je u sudnici zatražio da mu se ubrza suđenje, navodeći da je 100 odsto nevin i da ne želi da narednih 10 godina provede po suđenjima.
 
Sudija Ganić je rekao da on vodi postupak, a ne optuženi i njegovi advokati, a nastavak pretresa za odložio za septembar. Na današnjem ročištu svedočili su Budo Brajević, koji je radio na imanju na Kosovu i Milicu Trifunović, koja je bila računovođa na Jovanjici.
  • Milan NS

    20.07.2022 07:56
    Mora da je ova vest:
    "Nama je veoma žao, jer nam je stalo da se ubrza suđenje, a ne da se sudi deceniju da bi se došlo do oslobađajuće presude", rekao je Bajazit.

    bila udarna na TV "Pink". Pritisak na ionako devijantno pravosuđe.
  • asmir

    20.07.2022 06:41
    hehe
    kad sve dođe na svoje , znate li da je konstatovano da biljke nisu imali taj thc , da su bile industrijske (veštak svedočio) !
  • Lolčina

    20.07.2022 00:40
    Kakv bezobrazluk
    Viš ti njega, on još izvoljeva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.