Klinika nakon čijeg tretmana je muškarac umro nije imala dozvolu za medicinske usluge

Inspekcija Ministarstva zdravlja uspela je da uđe u Holistički centar "Balans medika", gde je obavljen tretman nameštanja vratnog pršljena muškarcu koji je kasnije preminuo.
Inspekcija je utvrdila da nemaju dozvolu da se bave medicinskim uslugama, te je podneta prekršajna prijava protiv pravnog lica, potvrđeno je beogradskim medijima u inspekciji.
Ispostavilo se da je u pitanju ogranak "Kim extrade doo", firme za "spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge".
M. Ð. (58) je 24. marta, nakon tretmana kod kiropraktičara u klinici "Balans medika", prevezen u Institut za ortopediju na Banjici, gde je kasnije preminuo. On je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena ("atlasa"), a tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće.
 
Na Institutu mu je konstatovana fraktura prvog vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu, nakon čega je preminuo.
  • YYY

    20.07.2022 18:07
    Ma nije čovek umro zbog dozvole.Utvrdite ko mu je slomio vratni pršljen i njega kažnjavajte.
  • aVAKS4200

    20.07.2022 14:52
    Umro covek, podneta prekrsajna prijava. Lepo!
  • g pen

    20.07.2022 13:34
    Srpska posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija