Poljoprivrednicima omogućeno da na NIS pumpama toče gorivo dva puta dnevno

Ministarstvo poljoprivrede i NIS dogovorili su da se u cilju dodatne podrške poljoprivrednicima omogući vlasnicima NIS Agro kartice sipanje goriva u rezervoar dva puta u toku dana.
Poljoprivrednicima omogućeno da na NIS pumpama toče gorivo dva puta dnevno
Foto: 021.rs
To je potvrđeno Tanjugu u ministarstvu.
Tako će poljoprivrednici, koji imaju tu karticu, sada moći da sipaju gorivo u rezervoar dva puta u toku dana i jednom u kanister.
Dogovor je postignut kako bi se dodatno pomoglo poljoprivrednicima zbog trenutne situacije na tržištu energenata.
  • Pera

    04.08.2022 00:49
    Da dozvoljeno je da se pomuzu srpske krave muzare jos malo, jos nisu napunili kasu, pa kako najlakše nego preko onih koji moraju da daju hteli ili ne. Bas su nam pomogli,sad ce jos dve godine zadnjice da nas bole. A jos tri ce radimo samo za njih, pomazu nam ljudi biju nas nasim hlebom po glavi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija