Vesić: Vladom neće upravljati ni Rusija, ni SAD, ni Viola fon Kramon, već srpske patriote

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je danas da novom Vladom Srbije neće upravljati niko iz Rusije i SAD, već da će u njoj sedeti "srpske patriote".
Vesić: Vladom neće upravljati ni Rusija, ni SAD, ni Viola fon Kramon, već srpske patriote
Foto: 021.rs
"Našom vladom neće upravljati niko iz Rusije, niko iz Amerike, kao što neće upravljati ni (evroposlanica) Viola fon Kramon, koja ima svoju poslaničku grupu u Skupštini Srbije, kao da su u Bundestagu", kazao je Vesić za televiziju Hepi.
On je rekao da su se, nakon konstituisanja parlamenta, stekli uslovi da predsednik Srbije predloži mandatara za novu vladu i naveo je da će program vlade i smer u kome će ona ići zavisiti od tog mandatara, koji će predložiti i koalicione partnere i buduće ministre.
Vesić je istakao da je novi predsednik skupštine Vladimir Orlić pri izboru na tu poziciju u utorak dobio 154 glasa narodnih poslanika i dodao da očekuje 160 glasova za izbor vlade.
  • Pavle

    03.08.2022 14:33
    Učvršćivanje pozicije
    Vesić je pokazao svoje sposobnosti na Kosovu. Sada ponovo ojačava svoju poziciju. Nije mi poznato kada nešto zastareva.
  • Lala

    03.08.2022 11:26
    Engleski knjizevnik Samjuel Dzonson je davno izrekao jednu vec mnogo citiranu misao:"Patriotizam je poslednje utociste hulja,"I zaista ,nase najvece "patriote " su politicari i pojedinci koji su najvise stete naneli ,pre svega srpskom ,ali i ostalim narodima na ovim prostorima.Suvisno ih je nabrajati ,znamo dobro ko su i koliko se busaju u prsa proglasavajuci sebe velikim patriotama,pocev od Seselja ,Nikolica ,pa do M Atlagica koji je pobegao gde je god zagustilo ,nasao uhljeblje nje u Skupstini Srbije i odatle drzi pridike S Sabljic da nije patriota.

  • Cercil

    03.08.2022 11:19
    Patriotizam je utociste nitkova

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.