Vlasniku Doma za stare u Krnjači određeno zadržavanje zbog pretnji novinarkama Kurira

Osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti novinarkama Kurira određeno je zadržavanje do 48 sati, saopšteno je večeras iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Vlasniku Doma za stare u Krnjači određeno zadržavanje zbog pretnji novinarkama Kurira
Foto: 021.rs
To tužilaštvo je navelo da će F.J. sutra biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
Drugo osnovno javno tužilaštvo prethodno danas je, u koordinaciji sa kontakt tačkom za bezbednost novinara Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, izdalo nalog za hapšenje osumnjičenog za pretnje novinarkama lista "Kurir".
Sumnja se da je on, kao vlasnik privatnog Doma za stare u Krnjači novinarkama lista "Kurir“ - I.O i S.Đ. uputio pretnje i uvrede telefonom u vezi sa njihovim izveštavanjem o radu tog doma.
 
Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti, dodaje se u prethodnom saopštenju.
  • Xxx

    04.08.2022 09:42
    Najviše poštujem ipak državni dom , koji koristi meni bliska osoba,mada i tamo kako je korona došla nije isto kao pre mnogo su se opustili radnici samo kukaju mala plata i teško je ali sve tako bilo je i pre radila sam u zdravstvu nikad nisu bile veće plate to je tako ,ali ako prihvatiš neki posao moraš ga i bar donekle obavljati ili sedi kući i čekaj socijalu . Mi taj dom plaćamo i tražimo da su naši srodnici donekle zadovoljni najbitnije da su svi nastanjeni i dobili terapiju drugo ništa ne tražimo ,netreba im praviti društvo samo malo razumevanja a to nije teško.
  • afak

    04.08.2022 08:26
    ko
    bi normalan pretio novinarima pa i n1 , pogotovo što normalan čovek to ne može slušati , kako onda da preti , logično !
  • Haha

    03.08.2022 21:58
    Eto
    Nemoj posle da idpadne da novinari nisu zaštićeni ko beli medvedi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija