Vulin: U protekla četiri meseca skoro 300 prijava iz oblasti ekološkog kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da će biti procesuirani svi koji uništavaju prirodne resurse Srbije i čine ekološki kriminal.
Vulin: U protekla četiri meseca skoro 300 prijava iz oblasti ekološkog kriminala
Foto: 021.rs

Vulin je, posle obilaska Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštitu životne sredine, istakao da je u protekla četiri meseca podneta 291 krivična prijava iz oblasti ekološkog kriminala protiv isto toliko lica.

On je naveo da te prijave obuhvataju one koji su na crno prodavali zaštićene vrste, ubijali i zlostavljali životinje, vršili krivolov, činili šumske krađe, zagađivali reke i prirodna bogatstva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Vulin je najavio je da će ova jedinica pojačati nadzor u svim delovima Srbije.

  • Tetka iz Kanade

    09.08.2022 19:59
    A koliko je od tog broja protiv raznih funkcionera, prijatelja, kumova?:)
  • BEREA

    09.08.2022 18:55
    neuspeli intelektualac
    Vulin u pokušaju da postane intelektualac. Ne vredi Vuline, nešto se mora i naučiti, malo vaspitanja poneti iz kuće, manje lagati a više raditi ....
  • Ema

    09.08.2022 18:01
    U protekla cetiri meseca..
    Kakav pogled...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija